movieworldlogo2

Lucifer - Seizoen 3 (2017)

Komedie, Actie, Series, Netflix | 42 Min.
Score:
0/10
0

Film Info

Kijk deze Film/Serie

Samenvatting film

Lucifer is een Amerikaanse komische fantasie-politie serie ontwikkeld door Tom Kapinos die in première ging op Fox op 25 januari 2016. Het is gebaseerd op het DC Comics-personage gemaakt door Neil Gaiman, Sam Kieth en Mike Dringenberg uit de stripboekenreeks The Sandman, die later de hoofdpersoon werd van een spin-off stripreeks, beide gepubliceerd door DC Comics' Vertigo Imprint.

De serie draait om Lucifer Morningstar (Tom Ellis), de duivel, die de hel verlaat voor Los Angeles, waar hij zijn eigen nachtclub runt en een consultant voor de LAPD wordt. Het ensemble en de ondersteunende cast omvatten Lauren German als detective Chloe Decker, Kevin Alejandro als Detective Daniel "Dan" Espinoza, DB Woodside als Amenadiel, Lesley-Ann Brandt als Mazikeen en Rachael Harris als Dr. Linda Martin. Filmen vond plaats in Vancouver, British Columbia, voordat de productie naar het Los Angeles in Californië werd verplaatst, met het derde seizoen.

De serie ontving aanvankelijk gemengde beoordelingen van critici tijdens het eerste seizoen, hoewel het tweede en derde seizoen beter ontvangen werd. Lof was gericht op de prestaties van Ellis en de humorstijl van de serie. Ondanks het aanvankelijk hoge kijkerspubliek voor zijn debuut, bleven de ratings constant laag tijdens de serie 'run on Fox'. Op 11 mei 2018 heeft Fox Lucifer na drie seizoenen geannuleerd. Een maand later pakte Netflix de serie op voor een vierde seizoen van tien afleveringen en later ook nog voor een vijfde en laatste seizoen.

Delen:

Trailers & Videos

Lucifer (Seizoen 3)

Komedie, Actie, Series, Netflix

Aanbevolen films of series

Moview Everywhere

Search